Tuotteet

Katso esimerkkejä valikoimastamme!

Tiesithän, että yrityksesi voi saada työpaikalle hankittavista ensiaputuotteista Kela-korvauksen. Pyydä tarjous tai ilmainen työpaikkasi riskikartoitus.

OTOCLEAR, korvahuuhtelukärki

otoclear2
Otoclear-korvahuuhtelukärki on tylppäkärkinen, anatomisesti muotoiltu ja se huuhtelee korvakäytävän hellävaraisesti. Huuhteluneste ei kohdistu suoraan kohti tärykalvoa, vaan se virtaa korvakäytävän seinämiä pitkin. Korvakäytävään ei myöskään synny nesteen aiheuttamaa painetta, koska neste pääsee purkautumaan pois huuhtelukärjen exit- aukkojen kautta.
Huuhtelukärki on yhteensopiva standardin Luer-lock kantaisen ruiskun kanssa. Korvahuuhtelusetistä löydät Otoclear huuhtelukärjen, luer-lock ruiskun ja huuhtelupussin, jolloin voit tehdä korvahuuhtelun näppärästi yksin ilman apukäsiä.

Huuhtelukärki on yhteensopiva Bionixin Waterpik -huuhtelupullon kanssa. Sitä voidaan käyttää myös standardoidun Luer-lock -kantaisen ruiskun kanssa.
Tilaa tästä!


LED-valolla ja suurentavalla linssillä varustettu, nivelletty korvakyretti

otoclear2
Korvakyretin nivel antaa mahdollisuuden kääntää kyretin kärkeä niin, että se korvassa oleva vierasesine tai nöyhtä tulee helposti pois. Näin kärkeä ei tarvitse painaa korvakäytävää vasten ja toimenpiteestä tulee hellä-varaisempi.

Kyrettiin on sisäänrakennettu valo, joka valaisee korvakäytävän. Kyretin kahvapäässä on lisäksi suurentava linssi, joka parantaa näkyvyyttä korvakäytävään.

Valaistus, suurentava linssi ja taivutettu kärki lisäävät toimenpiteen tarkuutta ja vähentävät tapaturman riskiä verrattuna huonossa valaistuksessa tehtävään kaavintaan teräksisellä kyretillä. Uuden tuotteen avulla toimenpide tehdään nopeammin ja tehokkaammin, ilman muita valonlähteitä tai suurennuslaseja.

Valonlähde ja suurentava linssi ovat monikäyttöisiä, kyretin kärki on potilaskohtainen. Näin voit tutkia useampia potilaita peräkkäin, koska välineiden sterilisointia ei tarvitse odottaa

Tilaa tästä!

Valolla ja suurennuslasilla varustettu vierasesinepihti

otoclear2
Pihti aukeaa niin isoksi, että jopa 5 mm suuret vierasesineet sopii pihdin tartuntahampaiden väliin.

Yksinkertaisella jousimekanismilla voidaan hallita pihdin leukojen liikettä.

Ideaalinen vaihtoehto mm. nenä- ja korvatoimenpiteisiin.

Tilaa tästä!

Valolla ja suurennuslinssillä varustettu imukärki

otoclear2
Poistaa imun avulla pehmeää, juoksevaa korvanöyhtää tai suurempia vierasesineitä.

Valo lisää näkyvyyttä ja suurennoksen avulla näet tarkemmin.

Imukärjen avulla ei tarvitse tehdä potilaalle epämiellyttävää kaavintaa kyretillä, vaan epäpuhtaudet voidaan poistaa imulla. Imu tulee päälle kun avoin portti peitetään peukalolla.

Imukärki on yhteensopiva eri imulaitteiden ja imuletkujen kanssa.
Tilaa tästä!

EasySampler, ulostenäytteen kerääjä

otoclear2
Ainutlaatuiinen patentoitu ulostenäytteen kerääjä, joka asennetaan helposti wc-istuinmen reunoille ja huuhdellaan käytön jälkeen normaalisti viemäriin. Se parantaa näytteen hygieenisyyttä ja laatua.
Tilaa tästä!
Lataa esite tästä!

Kertakäyttöinen tähystin nenäontelolle

otoclear2
Ruostumattomia, teräksisiä tähystimiä tarvittaessa ne vaikuttavat olevan hukassa, väärässä paikassa tai sterilisoimatta. Lisäksi potilaat eivät helposti unohda teräksistä ja kylmää tähystintä. Mm. näistä syistä on kehitetty potilasystävällinen, miellyttävän tuntoinen, edullinen ja helppokäyttöinen nenäontelotähystin.

Kertakäyttöisen tähystimen muotoilu mahdollistaa vierasesineen helpon poistamisen. Tähystimen avulla nenäontelosta paljastunut vierasesine poistetaan suoran näköyhteyden myötä levittämällä sieraimia sekä tarttumalla pihdeillä vierasesineeseen sen poistamiseksi. Nenässä olevat vierasesineet tulee poistaa henkeen vetämisuhan vuoksi, uhka on usein todellinen.
Kertakäyttöinen tähystin tarjoaa kätevän ja helppokäyttöisen vaihtoehdon perinteiselle, kovalle ja metalliselle nenäontelotähystimelle.

Bionixin kertakäyttötähystin tarjoaa helppokäyttöisen ja kertakäyttöisen vaihtoehdon perinteiselle, kovalle metalliselle nenätähystimelle.

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Pääasiat ja edut

 • Mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden nenäonteloon.
 • Kertakäyttöisyys säästää rahaa steriloinnissa.
 • Pehmeät, lämpimät päät ovat mukavempia ja vähemmän kiusallisia potilaalle.
 • Mukava puristusote mahdollistaa helpon käsittelyn.
 • Pyöristetyt päät suojaavat ärsytykseltä.
 • Kätevä, aina ulottuvissa.
 • Helpottaa verta vuotavien nenien tukkimista ja polttamista.
Tilaa tästä!

Niveltyvä korvakyretti

otoclear2
Niveltyvä korvakyretti on ainoa taipuva kyretti, joka auttaa korvavahan poistossa kärjen saranan ja kahtia jaetun muotoilun ansiosta.

Kun niveltyvä kyretti on asetettu tukkeena olevan korvavahatulpan ohi, yleensä korva-käytävän seinän ja korvavahapallon väliseen tilaan, kyretin pää voidaan kääntää liu’uttamalla etusormea ja peukaloa vastakkaisiin suuntiin. Näin korvavaha voidaa vetää suoraan korva-käytävästä pois, ilman kaartavaa liikettä.

Pääasiat ja hyödyt

 • Nivelletty pää eliminoi pystysuuntaisen lakaisuliikkeen tarpeen, joka voi hiertää korvakäytävää.
 • Kyky työskennellä korvavahatukkeen tai vieraan kappaleen takana.
 • Helposti hallittava kaksiosainen liukuva muoto.
 • Kertäkäyttöisyys säästää aikaa, työtä ja teräskyrettien sterlisiointiin liittyviä kustannuksia
 • Vähentää tartuntariskiä.
Tilaa tästä!

EasyDrainer, stooman tyhjennyspussi

otoclear2
EasyDrainerin avulla voit helposti tyhjentää stoomapussin julkisessa WC -tilassa tai muualla missä et halua herättää huomiota. Tyhjennä stoomapussisi Easydraineriin ja huuhtele ulostemassa ja EasyDrainer normaalisti wc:n kautta viemäriin. EasyDrainer on helppokäyttöinen ja siisti tapa tyhjentää stoomapussia missä tahansa.
Tilaa tästä!
 • Tuotteet toimitetaan yhteistyössä Puritas Oy:n kanssa.

Nainen-lapsi